..::||demam??.masuk.air??||::..


siot tol ler...leh lak mggu lpas aku kna dmam...seb baek dmam pnas jek...klasu h1n1 ke susah gak ar...ye ar nk samak lagi...zzz...tuan doktorrrr 2 pon satu gak...leh lak nk check2 drah ar...msuk air la...wat cuak aku jek...zzz..anyway tenkiu ar klinik UTM....tp apsal mc aku dpat 2 ari jek...kcau tol jiwa....zz
Read more..

..::||kebuhsanan.di.ptang.hari||::..

tgah duk bring n lpak2 bru tringat aku de blog ghupenyer....skali skala aku rasa aku mmpunyai tanggungjwab tuk mgupdate blog neh...tp mlangnya rasa tggungjawab yg dtang skali skala 2 mnyebabkan 70% prasaan kmalasan aku menjadi aktif...hurm tgah2 dok2 parking id kat garena tetiba ade budak nk tgk imej bru aku yg tdak lg brambut pnjang...korang klau dah besar n ade anak satu hari nanti dan anak anda brambut panjang yang amat degil bile dsuruh potong, caranya mudah saje...tggu die tdo dan potong saje rambut mereka dengan semberono...hasilnya anak anda dengan sukacitanya akan pergi ke kdai gnting rambut yg bdekatan...zz, siot tol, bru tpikir nk bela rambut aku..excuse yg dberi oleh parents aku amatlah sempoi, "haa, ni la adiah ari jadi abg tahun neh!!.." mmg la sempoi dan teramat sempoi...aku hanya mampu respon dengan glak aku yg cam hyena smbil mrasa sedikit kpanasan kat ati...tp x pe, nanti biler aku dah de anak mgkin aku akan wat kat anak aku gak...haha siap sedialah ko whai nelly ishardy junior...haha


tman idop aku time kebuhsanan kat blik...(skadar gambar hiasan)


dah2 x yah ckap pape...aku tau korang nk ktuk...
Read more..

..::||jatuh.tingkat.empat||::..

sape jatuh ??aku??x ar...dak kolej aku...takziah diucapkan wat keluarga mangsa....jadikkan ar citer ni sebagai iktibar wat kiter sumer...bler2 mase je kite leh mati...time panjat tingkap nk msuk blik pon bley mati...ajal maut di tangan tuhan...so pbanyakkan ar ibadat kiter smentara kite masih idop neh...biar ckup bkalan bile kite kat akhirat nanti..1st2 aku dgr pon x caye gak...siriezly mlam kjadian tuh aku x tau papepon...ye ar...benda jadik kat blok c...aku kat blok b tambah dgn pnat bru smpai kolej lg..time lunch esknya bru ar aku tau..2 pon syakir bgtau aku...siap tunjuk gambar lg...darah bnyak kuar kat kpala...kesian gak aku kat dak 2...bru masuk kot...zzz...pkir2 balik rasa takut pon ade...dah ar aku bnyak wat dose...klau mati tibe2 agak cuak gak la...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

PELAJAR UTM MAUT JATUH ASRAMA

KUALA LUMPUR - Seorang pelajar jurusan Diploma Seni Bina Universiti Teknologi Malaysia (UTM) di sini mungkin akan trauma seumur hidupnya apabila menyaksikan bagaimana rakan sebiliknya terlepas tangan dari tingkap sebelum terjatuh dari tingkat empat dan maut.

Amirul Hashim Jamil, 18, berkata, apa yang disaksikannya pada pukul 12.45 pagi semalam di Blok C, Kediaman Kedua Siswa Jaya UTM Jalan Rejang 4, Setapak Jaya itu sukar untuk dilupakannya.

"Saya masih terbayang detik-detik tangan rakan saya terlepas dari tingkap dan disusuli dengan jeritan kuat mangsa," cerita beliau semasa ditemui di sini semalam.

Dalam kejadian itu, Muhammad Khalis Zulkifli, 18, pelajar kursus Diploma Kejuruteraan Elektrik yang baru dua minggu mendaftar diri ke universiti itu maut apabila dia terjatuh dari dinding bilik air rakannya.

Mangsa semasa itu tidak mempunyai kunci asrama untuk masuk semula ke bilik selepas keluar ke bilik rakannya.

Sebelum memanjat dinding bilik air rakan sebelah, dia dikatakan telah mengetuk pintu biliknya tetapi rakan sebiliknya, Amirul tidak dengar ketukan itu.

Ekoran itu, Khalis yang mahu masuk ke biliknya terpaksa melalui bilik rakan sebelah dan keluar dari tingkap untuk ke balkoni bilik sendiri.

Mengimbas sebelum tragedi itu, Amirul berkata, dia bersama empat rakan yang tinggal di bilik lain leka menonton filem Terminator Salvation di dalam biliknya menggunakan komputer riba.

"Kebetulan saya yang menghadap balkoni ternampak ada tangan mencengkam bingkai cermin tingkap sebelum tangan itu tiba-tiba terlepas dan disusuli dengan jeritan kuat.

"Kami berlima cemas dan semasa meninjau dari balkoni kami tidak nampak apa-apa kerana keadaan di bawah gelap," ceritanya lagi.

Menurutnya, beberapa saat selepas itu dia terdengar bunyi pelajar menjerit memberitahu ada mayat atas simen.

Khalis ketika kejadian hanya memakai seluar pendek berwarna kuning dan mati di tempat kejadian akibat cedera teruk di kepala.

Difahamkan, sebelum kejadian, Khalis dikatakan terpaksa memanjat dinding bilik air rakannya yang tinggal bersebelahan dengan biliknya kerana tidak mempunyai kunci bilik.

Di dinding bilik air itu pula terdapat satu lubang segi empat yang boleh memuatkan badan manusia untuk masuk ke balkoni menuju ke bilik mangsa.

- Kosmo


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


tragedi ni last skali mengundang kedatangan tnc kat kolej...menyebabkan aku klaparan untuk beberapa jam sbb dia x kasik bdak2 g makan...pbincangan bnyak menyalahkan pihak kolej yang set saman yang agak x bpatutan(25) untuk khilangan kunci...mungkin munasabah gak utk dipersalahkan sbb...

  1. bdak 2 tahun 1 sah2 la di agak cuak utk mntak kunci kt pjabat kolej....
  2. pjabat kolej bukak lak kol 1 pagi...
  3. watpe la wat lubang kat tingkap blik air 2??cam x de fungsi pon ade...
  4. masa dak2 tahun 1 g mhs knape x wat taklimat keselamatan diri??kalo x nk wat taklimat, wat la demo ajar dak2 ni memanjat dgn btul.....

tp last2 sumer ksalahan blik kat plajar sbb x jaga kunci btul2, biasa ar mana ade universiti nk ngaku salah...stakat ni aku bsyukur ar spanjang karier aku mmanjat kolej x pnah lg tgolek...pasni x nk panjat2 lagi dah...tora-uma dah aku..chiasu!!!
Read more..

..::||cuti.dan.cc||::..

alahai...buhsannye la cuti neh...
siriezly buhsan...sgt buhsan..dan buhsan teramat..
nk g jlan2 x de transport..so memerap kat umah...
tgah dok2 terperap kat umah...abg aku koll...
"nk jg cc x?"...haha aku tanpa sgan silu menerima plawaan bliau..
at least leh gak aku mengon9kan diri..
tp biler aku on9..member2 aku lak x de...
weh on9 ar time aku jga cc...kasihanilah aku yg ksepian neh..
hahaa....

chow....
Read more..

..::||my.sem6.result||::..




haha...sem paling cemerlang tuk aku nampaknye...walaupun x brape nk cmerlang...haha camner ar tasawwur aku leh dpat B...ni mesti kes cabut qiam time kem ibadat...tapi overall aku bleh kate bpuas ati ar...except maybe web kot....haha 2 ar time wat projek men2...konon g blik web nk wat projek...last2 sumer wat keje msg2...aku ngan raja men facebook, pejal mendownload...web yg x tau nk watpe tdo...haha...cam klaka pon ade...tp time kasih pada cik rozana (err...ke dah convert jdk puan dah??)yg sudi menaikkan gred aku...haha
Read more..

..::||hu.hu.hu||::..

haha...lama giler rasa x update blog neh..
bkan ape...x ade mood nk mnulis blog..
tapi disebabkan rasa buhsan yg mlanda time ct2 neh maybe smbung blik tlis blog neh...
haha...so kengkawan sumer...ape cter ct2 beh??bez??buhsan...
aku x kisah pon...x de kena mngena ngan aku...

agagaga
agagaga
agagaga
agagaga
agagaga


Read more..

..::||countdown.to.security||::..



huhu...tonite is da nite b4 our security final exam paper...all of my frenz put up an all nighter 2 score in dis subject...haha, 2 ar tme puan ajo xnk fhamkan btul2...rite at dis moment i'm feelin very sleepy...nemutai~~~

im studyin DES rite now...it stands 4 'Dude, Engkau Sengal' or 'Dont Eat Shit'....lolz...nope...even i dunno wat DES suppose 2 mean, it suppose 2 be like Data Encryption Standard or Digital Encryption Signature...no...i dunno what DES stands 4....so plz dun believe me...so DES is an encryption method in crytography....it starts wif 64 bit, pastu dpecah pda 2 bhagian, which make it 32bits 4 each halves...n the right side will be undergoing an expansion permutation to make it 48 bits...why??bcoz it needed to be same wif da key...permutation nie adalah proses di mana kita akan memilih bits2 untuk ditambah, dibuang atau ditukar lokasi...errr....korang nk dgr ke sume nonsense nie....anyway pastu die akan lalui beberapa lagi proses, dan akan loop sbanyak 16 kali...n then the ciphertext will be created...aku x sure btul ke x apa aku tulis...tapi apa yg aku sure, lpas bca DES ngan otak2 aku skali permutated...haha, jd mereng sket....

anyway...slpas beberapa jam, akhirnya rakan2 aku mula kecundang...ye ar mana x kcundang, dah kul 5.30 pg kot...haha...ok ar, got 2 go back 2 study...daa~~~~


the first victim of that nite
mamat nih susah gler nk kjut, suro kjut kul 3, last2 sume give up nk kjut die...

ayiem pon x bjaya mnruskan pjuangan bliau gak

bagok yg kbosanan mula membrowse video2 kat youtube...errr ke redtube??no i dunno...

skali tgk zakwan cam stadi nota...tapi bler dikaji rupanye tgah stadi dota...x pe ar bunyik lbey kurang gak ler 2...
sumer dah tdo...tpakse amek gambar sendirik...^.^
balik2 blik tgk man tgah tsadai gak...zzz

kna sambung blik stadi...wish me all da best kay!!!
Read more..

..::||past.tense||::..


Haha...kcik2 lagi dah pose ala samseng...


with my beloved brother, sempat gak la training jdik babysitter time mama g keje


This is my first guitar given 2 me by my eldest brother at my 7th birthday...


Haha, time ni birthday party aku kat MaryBrown



wif my beloved sister at some hotel that i cannot remember....klau x slap time ni g genting msa school holiday...errr..not mine but my siblings, aku time 2 still tumpang msuk darjah 1...

huhu...time2 dkat2 nk exam ni, tkanan mula mnguasai diri, tah camner terbrowse gambar time kcik2 dlu...haha, rasa cam klaka pon ade...cuz skarang ni bru tsedar betapa skema n cutenyer aku dlu...haha...klau lah ade time machine, nk aje g balik kat zaman silam...cuz rasa cam x puas jd dak kcik...time2 ni gak aku sdar yg kiter ni mmg selfish, x pnah puas dgn ape yg ade...time2 kcik dlu x sbar nk jadik dewasa...but as we all grow older, kite harap yg kita x kan jadik dewasa...why??bcuz as an adult we have responsibility, and disebabkan responsibility 2 ar kiter rasa tkut untuk langkah ke alam dewasa...snang kater camnie ar...saper la time masa first year dlu tbayang yg skrang ni tggal bape bulan je nk abeh blaja...haha...sedar2 dah final year...but still, ade bnyak lagi yg blum kiter lalui, jalan hidup still panjang...so when the going get tough, embrace urself and keep moving forward bravely...
Read more..

..::||mcm.mane.awk.boleh.balas,semua.sms.sy??||::..

Cerita ini mengisahkan tentang seorang lelaki yang bernama jimmy.dia ni org johor…

Die ade awek name Julie.julie nih dok kt perlis..

Diorng nih xpnah jumpe sblom nih,juz msg n call aje..

Gamba pon diorng xpernah tengok sbb mereka hanya memakai nokia 3310i

Diorng da xthan nk jumpe sngat2…

Diorng pon berpakat akn berjumpe pada hari raye pertama..

Dan diorng brcdang utj berjumpe di rumah julie..

Julie telah beritahu keluarga dia yg jimmy akan dtng beraya kerumah mereka..

Pada seminggu sebelom hari raye,Julie terlibat dgn satu kemalangan..

Mayat julie selamat dikebumikan..

Seluruh keluarga Julie sngt bersedih atas pemergian Julie..

Julie di dapati terkoban dalam kemalangan tersebut..

Akan tetapi,jimmy tidak mengetahui hal ini..

Kebetulan,hp jimmy rosak pada hari kematian Julie..

Sehari sebelum raya,bru lah hp die siap dibaiki…

Apabila hp da ok,jimmy terus msg Julie..

Mesej yg dihantar oleh jimmy tersebut semua di'reply'..

Pada hari yg ditetapkan,dgn alamat yg pernah diberi oleh Julie kpd jimmy..

Jimmy bertolak dr johor pd subuh awl syawal,dan smpai di perlis pd ptng ari 2 juga dengan memandu kereta proton wira 1.6 kepunyaan kwn baiknya…

Bila smpai shj dirumah Julie,dia terus bagi salam dan memperkenalkan diri kepada ibu bapa Julie..

Ibu bapa Julie pon menyuruh jimmy duduk..

Mereka perbualan dgn bertnya tntang diri jimmy..tetapi mata jimmy terjenguk2 kearah dapur dan bilik2 yg ade dirumah tersebut kot2 ade Julie keluar atau menyorok dri dia..

Jimmy semakin tidak senang duduk..

Setelah lama berbual,jimmy pon tny pasal Julie kerana beliau tidak tahan nk berjumpa dgn Julie..

Ibubapa Julie menyarankan supaya jimmy banyak bersabar…

Jimmy semakin hairan,dan bertanya kepada ibubapa Julie,

"kenapa mak cik ngan pak cik??ape yg da berlaku pd Julie??"

"Julie telah meninggal dunia" kata ibu Julie..

Jimmy semakin kehairanan..

Jimmy bertanya"bila mak cik??sbb apa??"

Ibu bapa Julie pon menceritakan tentang hal kejadian..

Jimmy agak terkejut,Tetapi jimmy tidak percaya kerana beliau ade sms dgn Julie sebelum berangkat ke perlis

Jimmy pon tunjuk semua sms itu kpd ibu bapa Julie..

Setelah membaca dan melihat no telefon tersebut,ibu bapa Julie hairan kerana cara sms dan no telefon itu memng Julie yg punye…

Utk mendapatkan kepastian,ibu bapa Julie bawak jimmy ke tnah perkuburan Julie..

Jimmy maish x berpuas ati dan mengorek kubur Julie…

Memng betol Julie sudah mati dan berada didalm kubur tersebut..

Jimmy semakin hairan dan ketakutan…

Sebelum julie meninggal,julie telah berpesan kpd org tua die supaya kalo dia mati,tnm skali hp die sbb die terlalu syg kt hp nih..

Ibu bapa Julie turut menceritakan hal ini kepada jimmy..

Jimmy pon cuba sms Julie didepan ibu bapa Julie,

"awk ngah wat pe??"

Tidak lma kemudian,hp jimmy berbunyi dan ade satu sms diterima,apabila buka shj sms tersebut,kesemua mereka terkejut beruk kerana sms itu dibalas oleh Julie dan sms tersebut berbunyi

"xde wat papepon..awk da smpai ke??"

Jimmy semakin panic dan membalas "ibu bapa awk kata awk da MATI??"

Dan Julie pon balas "memng sy da meninggal.."

Jimmy cuba beraniakn dri dan membalas semula sms tersebut dgn "ABES 2,MCM MANE AWK BOLEH BALAS SEMUA SMS SY??"

Tidak lama kemudian,hp jimmy pon berbunyi lg..

Kesemua mereka menjadi semakin panik,takut dan mcm bermain difikiran mereka semasa jimmy hendak membaca sms tersebut..

Apabila mereka baca sms tersebut,mereka jd terkejut BEROK & kehairanan n terpinga-pinga…

Kerana sms etrsebut berbunyi

"DIGI ADA DIMANA-MANA"…hahahahahahahahahaha….
Read more..

.::||exam.exam.exam||::..



huhu...the long awaited day has come...it's the exam fever...haha, inilah saat paling trtekan dalam idup aku..got to study...exam akan start pada 21 hb dan berakhir pada 8 May...it's a one helluva week..y?sbb buku security, SE n Tasawwur yg pnuh tulisan akan mnyebabkan prasaan mngantuk yg amat sgt wlaupun pda m/s yg pertama....while at the same time gak, aku kna bnyak practice programming untuk web n OOP, yg rasanya btul2 ok cma PCM je la kot...bcoz, kbanyakan yg dtanya adalah basic h/ware or s/ware....pling susah pon maybe how to develop a lab...2 pon leh pkai logik akal...haha...anyway wish me luck for this final...


muka tensen menjelang examination weeks...

download exam timetable
Read more..

..::||mecha.gabutom.RX-03||::..



abehla....dah de robot gergasi kumbang ar plak...makin lama, makin bnyak bende2 canggih kuar...haha..pasni kuar ar Gundam, Knightmare x pon Macross...haha pastu aku nk apply jadik pilot, kot2 dapat pilot Gundam 00 Raiser, leh ar aku g serang amerika....haha





It is something that really looks like it comes out of an anime, a giant robot beetle based on the Kabuto (stag beetle) was shown on the tv show “Nanikore Chin Hakkei” recently. The creator, Takai-san (60), who hails from Ibaraki was said to have spent 11 years to create this work of art

The mecha, dubbed “Gabutom RX-03″ (a play on Gundam) spans eleven meters long, and weights fifteen tons. While not (yet) autonomous, it can be controlled remotely from a certain distance. You can also ride in the mecha, as it has a full fledged cockpit for a driver and also passengers. The legs are just for dragging it’s massive body along wheels that are fitted at the underside of it.

As the name suggest, this is the 3rd version of his creation, being built the RX-01 and RX-02 as a prototype before the RX-03 was produced. And to make it even more amazing, all three machines was created by Takai-san all by himself

The future of this machine is still unknown, but with the ability to carry many people inside it, the creator can recoup some of his money by making it a bus, lajula plak kumbang neh nk jadik bas...xpe2 leh usaha...

huhu...amazing isn't...so if they can do it, y not us??it's bcoz, Malaysia is full with scandal , money politic and corruption, all the tax money has been use in an unnecessary purpose, n when people criticize, mula ar melenting pastu nk ban2 blog plak......ops...xley ckap bnyak2 kang kna ban ngan PM Najib lak blog neh...kesimpulannye aku sayang Malaysia...ngee~~~ =)
Read more..

..::||the.GazettE.PV.and.Album||::..

Band : the GazettE
Genre :Visual Kei, Alternative Metal, Nu Metal, Hard Rock
Members

Ruki - Vocalist

Uruha - Lead Guitarist

Aoi - Rhythm Guitarist

Reita -Bassist

Kai - Drummer



My Favourite Albums and Singles :

Nil

Tracklist:
1. THE END
2. Nausea & Shudder
3. Bath Room
4. Maggots
5. Namaatatakai Ame Tozaratsuita Jounetsu (?????????????)
6. D.L.N
7. SHADOW VI II I
8. Baretta (????)
9. Cassis
10. SILLY GOD DISCO
11. DISCHARGE
12. Taion (??)

http://www.mediafire.com/download.php?c3ny4ssq42l



Stacked Rubbish

Tracklist:
1. Art Drawn by Vomit
2. Agony
3. Hyena
4. Burial Applicant
5. Ganges ni Akai Bara ?????????
6. Regret
7. Calm Envy
8. Swallowtail on the Death Valley
9. Mob 136 Bars
10. Gentle Lie
11. Filth in the Beauty
12. Circle of Swindler
13. Chizuru ??
14. People Error

http://www.mediafire.com/?9xn59ycbjez
Guren(Auditory Impression)


Tracklist:
1. Guren
2. Kugutsue
3. Kyomunoowari Hakozumenomokushi

http://www.mediafire.com/?5esyjixxkz1


Distress and Coma

Single(mp3)
  1. Distress And Coma,
  2. Headache Man,
  3. Without a Trace
http://www.mediafire.com/download.php?dzyrnmwjhyi




the GazettE PV

Filth In The Beauty
Filth in The Beauty DVD (vob - 302MB)
Distress and Coma
PV
Guren (avi - 93.03 MB)
http://www.mediafire.com/?mb9j4otzx3w

Music Japan(avi - 21.56MB)
http://www.mediafire.com/?gs1wug1dyuc


Chizuru
Chizuru (Apartment version) (avi - 98.13 MB)
http://www.mediafire.com/?mtlomkjmmid


Leech
LEECH (avi - 98.98 MB)
http://www.mediafire.com/?rmtcywq24dy


Silly God Disco

SILLY GOD DISCO(avi - 82.41mb)
http://www.megaupload.com/?d=SYJ7PSTR

SILLY GOD DISCO(avi - 72.48 MB)
http://www.mediafire.com/?eyjyxgspdub


Cassis
Ruder (mpg - 33.62 MB)
http://www.mediafire.com/?ftlbmwqj48e

Ruder (avi - 82.66 MB)
http://www.megaupload.com/?d=TRMQBLWP


Burial Applicant
Burial Applicant PV(avi - 93.08 MB)
http://www.mediafire.com/?4dd1iyxedmz


Anata no Tame no Kono Inochi
Anata no Tame no Kono Inochi(avi - 85.02 MB)
http://www.mediafire.com/?vjmntkyqcm0


Hyena
Hyena(PV) (avi - 98.44 MB)
http://www.mediafire.com/?q5w0zemj4gi


Sumire
Sumire(mpg - 46.44 MB)
http://www.mediafire.com/?gmmdn0lgzlm


Zakurogata no Yuutsu
Zakurogata no yuutsu(mpg - 51.65 MB)
http://www.mediafire.com/?rca3mldqznq
Read more..

..::||cintan.pandang.pertama||::..

korang percaya x cinta pandang pertama...well, love struck again in my life...huhu, after a while i feel like i own the whole world, lbey2 la plak...tapi ye la kan, sape x bahagia dlam pcintaan, but ade problem la plak, aku lom confess lagi la...should i confess or not??hmm, tkut ar klau kena reject, tp bkan sng nk jumpa pmpuan camni, klau x confess skarang nanti nyesal la plak...juz looking at her pictures make my heart go crazy...tp bkan satu je msalahnye...ade lg masalah len.. aku x tau nk confess pda yg mana satu, ye ar, sume2 idaman hati aku...adeh pning2...x pe2 ape kate korang pilihkan untuk aku...ni aku tunjuk pics diorang....
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||
||||||||||||||||||
|||||||||||||||
|||||||||||
||||||||
|||||
|||
|


This one is from Code Geass, nama die Kouzuki Kallen, die pandu Knightmare frame model Guren, agak ganas and Tsundere-ish, but has a pure heart...ngee~~

This one is from The Melancholy of Suzumiya Haruhi, her name is of course Suzumiya Haruhi la...juz like Kallen, she also a tsundere person..
This is my favourite one from Minami-ke a.k.a Hari-Hari Minami hahaha, nama die Minami Kana, a lazy, random and goes around at her own pace...
This sexy is from Macross Frontier singer,Sheryl Nome, a tsun tsun and have a little dere side on her...but i love her singing...

She is Sakagami Tomoyo from Clannad, lpas kena dump ngan Okazaki Tomoya, die still mnyinglekan diri, so ada ar can aku..haha...yg ni pon tsundere gak...
This one is from the recent anime, K-ON!, she is a bassist in their band..a very shy person, but have a leader quality..


This is from Fate Stay Night, a servant called Saber, in her past life she is known as King Arthur, her real name is Arturia, after being killed by her twin, she participate in the war to obtain Holy Grail. very tragic...
Kawaii!!!this cute person is from Final Fantasy 7, her name is Tifa Lockheart, still single bcoz Cloud still cannot forget Aries, eventhough she has died...
This is Yuna, she is a very romantic person, yg ni pon solo gak cuz Tidus dah balik kat dunia die..tggal Yuna sorang2...huhu....

Haha...2 ar gadis2 yg telah menyebabkan aku jatuh cinta pandang pertama....hehe, camne nih...tlg aku wat pilihan, kesimpulannya, kbanyakannye yg aku minat adelah gurlz2 yg tsundere haha...ape ke plik ar taste aku nih....

p/s: tsundere is a term in japan combining the word tsun tsun and dere dere...it is use to describe person yg mlawan prasaan, x nk akui prasaan sendirik, conceited, quite tomboyish...but at the same time will become modest and gentle when she is lovestruck...=)...(agaknye la kot, aku bukan tau sgt pon japanese culture nih)...

Read more..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...