..::||cinta.matiku||::..


hmmm....arinih x taw nk watpe
maybe aku hari nih juz mrehatkan fikiran dari sgala msalah2 yg timbul
tah pape tah aku neh, bukannye cube nk settle masalah
tapi larikan diri...come on laa, msalah xkan settle kalau ko lari
btw, thanx pada mmber2 aku yg sggup hangout ngan aku td
next tym kite lpak sme2 lagi k..

tbe2 je td, ade mmber pm aku
ajak jamming next week n suh ak carik note lagu sixth sense
haha, agak pnat gak la nk mncarik sbb lama dah x maen gtar
papepon, bjaya gak...wlaupon x srupa...tapi bole laaa~~
pasnih, ade 3 lagi lagu nk carik kod die..
hope smpat la carik sblum dateline tuh


 
haha...dpat2 jek trus test...dah la audio huduh....lagi nak tunjuk2
Read more..

..::||life.is.complicated||::..

hmmm, rase dah lame dah x mnulis kat blog nih...
dah bsawang dah rasenya blog aku neh...
bkan x nak update tapi ilang mood nk mnulis blog...lagipun blog nih bkannye blog2 info
so aku rase x perlu la smpai nk update 3 jam skali...
tapi kalau dah x update smpai bape bulan, rasenya macam dah agak mlampau



suddenly, aku rasa hidup aku dah complicated gila
dan sume tuh totally bpunca dari aku
salah aku jgk sbb bmain2 dalam soal hati dan prasaan
sampaikan ade yang terluka dalam aku x sedar
pada die yang berkenaan aku mintak maap banyak2 k
bukan niat aku nk sakitkan perasaan ko
tapi, aku siyez x sangka yang ko ade perasaan kat aku
cuz tym awal2 dlu, ko mcam x bminat kat aku
n then, ko pon ade minat kat org laen
tapi bile aku move on and suke kat dia plak
sdar2 aje aku dah sakitkan ati ko
aku mntak maap banyak2

papepon skang aku dalam dilema
sama ada nk pilih jaga hati mmber, or nk jaga hati sendiri
aku mmg xsampai hati laa tgk mmber makan hati tym aku tgh hepi2
tapi kalau aku nkjaga prasaan ko, sape nk jaga prasaan aku?
aku xmo laa kalau aku stop tackle dia disebabkan ko
pastuh tengok dia dengan orang laen..
lagi laa aku makan hati
aku harap ko paham
tapi wat mase nih, maybe aku x kan tgur2 dia kat depan ko
last but not least, time will heal a broken heart
so take ur tym k
sorry for hurtin ur feeling unintentionally~~

Read more..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...